en castellà - CambrersFalsos.com
Inici Cambrers Infiltrats Bodes Fires Comiats de Solter Sopars d'Empresa Actors i Monologistes Comentaris Contacte

FIRES

 

Animi el seu paper en la fira, faci que la seva *stand tingui més animació, més públic i més vendes del seu producte.

 

Podem infiltrar un actor o directament col·locar un personatge d'humor per donar una mica d'alegria. No obstant això, sempre des de l'educació i la professionalitat més estètics que la seva marca sigui més rellevant aquest dia. Podem animar el seu stand amb qualsevol tipus de personatge, des d'una simple promotora o hostessa d'esdeveniments fins a un il·lusionista o personatge caracteritzat. Expliqui'ns la seva idea i li donarem forma per convertir el seu esdeveniment en un esdeveniment irrepetible.

 

També podem ajudar a empresa en:

 

Inauguracions:

Deixi a les nostres mans la inauguració del seu negoci perquè sigui un esdeveniment espectacular i tingui una gran difusió mediàtica en la seva localitat.

 

Presentacions de producte:

Un equip de professionals del món de l'espectacle s'ocupés que el seu producte, nou cotxe o un nou servei sigui el més desitjat per tots aquells que assisteixen a la seva nova presentació.

 

Dia d'empresa – Events y activitats outdoor:

Des d'una partida a paint-ball, un rapel, un passeig amb vaixell, ruc, cavall o *quad, un bany en un balneari, piscina o platja. Potser un viatge a Eivissa? Amb nosaltres tot pot ser...

 

Sopar o Menjar d'empresa:

Permeti que ens ocupem de tot; Trobar el millor restaurant per a la seva empresa, el millor paratge / situació o simplement contracti l'animació amb nosaltres. Sigui el que sigui serà un èxit.

 

Disposem a més de sopars col·lectius per a dies concrets a una immillorable relació qualitat/preu. Consulti'ns.